средство против косопад

Идентифицирайте корена на проблема

Косопадът може да бъде причинен от редица фактори, но самият феномен може да бъде обяснен доста лесно. Косата е предразположена към падане, заради хлабавото захващане на косъма в корените: с други думи, косопадът е резултат от отслабена космена фоликула и нездрав скалп.
Това означава, че когато избирате продукти против косопад, най-добре е да се фокусирате върху проблема още в корена като засилите космената луковица и подобрите състоянието на скалпа, за да стимулирате растежа на по-здрава коса!

Изберете правилния шампоан

В допълнение към мултиактивната грижа против косопад, заложете на шампоан със същото действие. Най-добрият вариант е продукт без сулвати, за да избегнете допълнителните вреди върху корените. И не на последно място, бъдете изключително внимателни с изплакването: бъдете сигурни, че сте изплакнали целия продукт, за да не натоварвате допълнително скалпа си.

Бъдете внимателни с косата си

Ако забележите, че губите повече коса от обикновено, то задължително трябва да внимавате, когато я оформяте. Не я сресвайте твърде агресивно, за да избегнете късането и цъфтящите краища, и използвайте подхранващ балсам, за да по-лесно разресване и подсилване на косата. Опитвайте се да не носите косата си вързана с часове – пусната е най-добре! И не на последно място, избягвайте боядисването, тъй като силните химикали в боите за коси могат да засилят косопада. Стилизирането на високи градуси също трябва да бъде сведено до минимум!

Масажирайте косата и скалпа си

Като използвате върховете на пръстите си, масажирайте страните и короната на главата си нежно, с кръгообразни движения, за да стимулирате косата от корените. Това ще подобри циркулацията на скалпа и ще даде място на фоликулите да дишат, което само по себе си ще доведе до растеж на по-здрава коса.

Променете диетата си

Важно е да приемате достатъчно полезни храни, ако искате да се погрижите за косата си от корена до върха. Вижте нашия списък с топ продукти и храни за красива и здрава коса!

При поява на косопад се препоръчват редовни процедури за активиране на кръвоснабдяването на космените фоликули, за да се осигури достъп на кислород и необходимото хранене за фоликулите.

Важен фактор също е цялостното укрепване на имунната система, подхранването на тялото отвътре с витамини, както и прочистване на червата и нормалното функциониране на храносмилателния тракт.

Програмата „Против косопад“ на Tiade е подкрепа и възстановяване на разкошна коса. Продуктите, включени в програмата, са насочени към ефективна грижа и укрепване на косата,засилване на растежа и защита срещу косопад.

Проблемът косопад и оплешивяване се решава доста лесно с тази прекрасна серия от средства Master herb. След като проблемът с косопада и оплешивяването е решен, много хора с право ще поискат да ускорят растежа на косата си, за да възвърнат обичайния ù вид. Компания TianDe е помислила и за тях – има такива средства за активиране растежа на косата и това са средствата ни от серия Bio rehab Виж повече

Тоник активатор на растежа на косата Bio Rehab, 50 мл

Тоникът за растеж на косата на TianDe е разработен с цел да редуцира до минимум косопада и оплешивяването, както и да стимулира растежа и гъстотата на косата.

Активната формула въздейства директно на кутикулите на косъма и оказва следния ефект:

 • Спира косопада и оплешивяването.
 • Активизира поникването на нова коса.
 • Нормализира отделянето на себум от скалпа.
 • Подобрява подхранването на косъма, като прониква в дълбочина и заздравява структурата му и захвата му за скалпа.
 • Прави косата силна, здрава и красива.
 • Предпазва от негативните ефекти на околната среда, както и от замърсяване и изсушаване.

Шампоан против оплешивяване „Master Herb“ – за силна и гъста коса!

Шампоанът против оплешивяване “Master Herb” с лечебни билки, спира косопада, дава жизнена сила на косата и възстановява оплешивяването. Шампоанът е мощен стимулатор на растежа на косата, като съставките му подхранват директно скалпа, подобряват кръвообращението, възстановяват витаминно-минералният баланс и регенерират клетките на косъма с удивителна бързина.

Билките, използвани в шампоана “Master Herb” се събират съгласно строгите закони на традиционната китайската медицина и оказват „чудотворно” влияние върху косата.

Шампоан против оплешивяване „Master Herb“ е подходящ за ежедневна употреба, като честото  му използване е препоръчително. Така ще имате здрава коса, а плешивостта постепенно ще изчезне.

Препоръчва се при:

 Прекомерна загуба на косата

 При пациенти с тежка алопеция.

 Нарушения на растежа и надграждане на косата.

Шампоан-активатор на растежа „Bio Rehab“, 250 гр

 • Шампоанът-активатор на растежа на косата въздейства непосредствено върху луковицата и по цялата дължина на всеки отделен косъм.
 • Подпомага поникването на нова коса от скалпа.
 • Спира косопада.
 • Подхранва и възвръща здравия и красив вид на косата.
 • Осигурява безупречна хигиена на скапла.
 • Регулира секрецията на себум, като позволява притока на повече кислород до корените на косъма.
 • Стимулира кръвообръщението на скалпа.
 • Укрепва текстурата на косъма и заглажда неравностите по него, като прави косата лъскава и здрава.

Приложение:Нанесете върху мокра коса, масажирайте, след това изплакнете. Използвайте в съчетаие на другите продукти от серията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *