превръзки тианде

ПРОГРАМА “ЖЕНСКО ЗДРАВЕ”

Програмата „Женско здраве” TianDe предвижда ефикасна профилактика и комплексно лечение на широк спектър от гинекологични заболявания на базата на фитопродукти. Системната употреба на продуктите от нея значително засилва действието на медикаментозните методи и не позволява на заболяването да се превърне в хронично.

Програмата включва лечебно-профилактични превръзки на основата на фитокомпозиции и серия биологично активни хранителни добавки във вид на билкови чайове. Синергичното комбиниране на тези продукти действа добре на целия женски организъм и осигурява:


– профилактика и лечение на всякакви нарушения в женската репродуктивна система;
– нормализиране на хормоналния баланс;
– стабилизиране на нервната система;
– засилване на имунитета и на защитните функции на организма;
– повишаване на работоспособността;
– подобряване на състоянието на кожата, косата, ноктите и т.н.;
– подмладяване на организма.

Ексклузивен продукт на компания TianDe са лечебно-профилактичните превръзки на базата на фитокомпозиции. Никога досега лечението и профилактиката на женските болести не са били толкова лесни и приятни! Замяната на обикновените превръзки с лечебно-профилактични, превръща ежедневната хигиенна процедура в ефикасен оздравителен курс.30 ДНИ
ЕЖЕДНЕВНИ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ “ЕНЕРГИЯ НА БИЛКИТЕ” КОД: 61901 – 2 ПАКЕТА
ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ “ЕНЕРГИЯ НА БИЛКИТЕ” ЗA КРИТИЧНИ ДНИ КОД: 61902 – 1 ПАКЕТ
ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ “ЕНЕРГИЯ НА БИЛКИТЕ” ЗA КРИТИЧНИ НОЩИ КОД: 61903 – 1 ПАКЕТ
ФИТОЧАЙ ЗА ЧЕРНИЯ ДРОБ С БЯЛ ТРЪН “ПОДАРЪЦИ НА ШАМБАЛА” КОД: 123921 – 15 ДНИ ПО 2 ПАКЕТЧЕТА НА ДЕН
ПЛОДОВ ЧАЙ “НОНИ” КОД: 120104 – 15 ДНИ ПО 1 ПАКЕТЧЕ НА ДЕН
БИО-АКТИВНА ДОБАВКА “ФУ-СИН” КОД: 113008 – 1 ОПАКОВКА ПО 1 ТАБЛЕТКА НА ДЕН
БИО-АКТИВНА ДОБАВКА “ПЯОЛЯН” КОД: 113007 – 1 ОПАКОВКА ПО 1 ТАБЛЕТКА НА ДЕН


Превръзки “Eнергия на билките”


Тази най-нова технология за направа на превръзки осигурява свръхпореста структура на тяхната повърхност и въздухопроницаемост на основния пласт, който е от 100% естествен памук. Това гарантира най-висока степен на хигроскопичност на превръзките и изключва възникването на застойни явления, предотвратява симптомите на дразнене, парене и сърбеж.

Фитонцидите в етеричните масла (летливи фракции на етеричните масла, способни да убиват микробите. Имат различен химичен състав и се съдържат в почти всички растения. Способни са за няколко минути да убият причинителите на туберкулозата, тифа, дифтерията и др.), съдържащи се в превръзките, проникват в лигавицата на половите органи и действат на биологичноактивните точки, като оказват местно и общо оздравително действие (на принципа на сухия компрес).

Високата ефективност се постига благодарение на близкия контакт с лигавицата на половите органи, в която има много кръвоносни и лимфни съдове и чувствителни нервни възли. Това на свой ред гарантира висока степен на проникване в женския организъм на лековитите вещества, съдържащите се в превръзките.

Разработени са от учените в Държавния център за китайска медицина. Съдържат уникална фитомембрана. Произвеждат се с високо технологично оборудване. Обогатени са с патентован концентрат от билкови екстракти, приготвени по древните рецепти на лечителите от китайската династия Тан.

В рецептурата на превръзките са включени 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, Камбанка, борнеол, фелодендрон, гирчовник, аир и др.

Фитомембраната на превръзките се прави с използването на специална технология за обработка на прясно набрани растения, която осигурява висока наситеност на активните съставки на фитоклетките. (Концентрацията им е около 70-80%, което многократно надхвърля аналогичните показатели в билковите отвари и настойки). Освен това фитомембраната осигурява допълнително висока въздухопроницаемост, попивност и бързо разпределяне на течността в дълбочина.

Ексклузивната технология за производство на превръзките „Енергията на билките” включва микрораздробяване на клетките на растенията и извличане на лековитите им вещества.

Препоръчват се за ежедневна употреба. Стимулират имунната система на женския организъм. Нормализират кръвообращението, функциите на органите в малкия таз и перинеума, унищожават патогенната миклофлора, премахват сърбеж. Повишават тонуса на мускулите в малкия таз в постродилни и постоперационни периоди, в начален стадий на отпускане на стените на влагалището. Подпомагат възстановяването на бактериалния и хормонален баланс на женския организъм. Превръзките са разработени на основата на традиционните методи за съхраняване на здравето, използвани в Китай повече от 5000 години. Фитоменбраната съдържа патентован концентрат от билкови екстрати приготвени по старинни рецепти на династията Тан.

Прилагат се в комплексна терапия на всякакви гинекологични заболявания, при изразени прояви на възпалителни процеси, включително при кандидоза (млечница), при кисти, миоми, цистити, проблеми със зачеването, за профилактика на гинекологични заболявания, за нормализиране на хормоналния баланс, за подобряване качеството на живот. Желателно е използването им да започне през първия ден от цикъла.

Превръзки “Нефритова свежест”


Създадени са от учените от Китайския Държавен Институт по Медицина и Фармакология. При разработването на превръзките са приложени челни медицински технологии с използване на патентовани фитокомпозиции FCM. Лечебните фитокомпозиции включват етерични масла и билкови екстракти.
Превръзките „Нефритова свежест” на билкова основа включват фитокомпозицията FCM от 19 билки (масло от черен пипер, екстракти от гирчовник, лайка, дяволска уста, японска акация, амурски фелодендрон и други), минали са лабораторни и клинични изпитания, и оказват положителен ефект при:

– Нормализиране на киселинния баланс
– Възпрепятстване на развитието на болестотворни бактерии
– Възстановяване на здравата микро флора
– Облекчаване на болките по време на менструален цикъл
– Намаляване климактичните прояви
– Подобряване на качеството на интимния живот

Разновидности: на основата на фитокомпозиции на лечебни билки, на основата на фитокомпозиции на лечебни билки с ментол, на основата на фитокомпозиции на лечебни билки въз основата на естествения антибиотик – екстракт от алое.

Препоръчват се за: профилактика на гинекологични заболявания, при поддържаща терапия и за затвърждаване на резултатите от лечението. Клинично тествани.
Максимален лечебно-профилактичен ефект се постига в комбинация с използването на фиточай “Златен корен” или “Ортилия”

Лечебно-профилактични превръзки

Уникално средство за профилактика, лечение и хигиена. Превръзките са разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Китайските лечители, ползвайки древните рецепти за приготовление на лечебни препарати, успяват да извлекат 300 съставки от една единствена билка! Благодарение на спазването на 5000 годишната си традиция в опазване на здравето, в Китай:

 • Няма хронични болести
 • Няма рак
 • Ако се появи заболяване – то се лекува
 • Здравето се възпитава от детството!


Лечебно-профилактичните превръзки са с фитокомпозиция от билкови екстракти и етерични масла. Лечебно-профилактичният ефект на превръзките се дължи на признатите природосъобразни оздравителни методики: фитотерапия, ароматерапия и акупунктура.
Използването на превръзките се препоръчва за профилактика, тестване и комплексна терапия при заболявания на женската полова система


– нормализират киселинно-алкалния баланс в женските полови органи;
– потискат развитието на болестотворните бактерии;
– спомагат за възстановяването на здравата микро флора във влагалището;
– подобряват местното кръвообращение, премахват отоците в областта на половите органи, отстраняват застоя;
– облекчават болките;
– намаляват проявите на климактериум;
– спомагат за подобряване на резултатите, постигнати при комплексно лечение;
– повишават чувствителността на микроорганизмите към антибактериалните препарати;
– повишават мускулния тонус в малкия таз;
– подобряват качеството на личния живот.Чайове за детоксикация на организма, включени в Програма за детоксикация с продукти на ТиандеПродукти от програма “Женско здраве” – Превръзки с билки от серия “Енергия на тревите”, “Нефритена свежест”, “Енергия на живота” и Фиточайове за жени с “Китайска ангелика и ортилия”, “Със златен корен”, “Китайска ангелика и филипендула”, “Китайска ангелика и салвия”
Максимален лечебно-профилактичен ефект се постига в комплексно приемане с фиточай “Златен корен” /или “Ортилия”/ и с последователно използване на превръзки “Енергия на билките” за критични дни и нощи. Многокомпонентният състав на превръзките осигурява пълен комфорт:
Повърхността от висококачествена вискоза способства за бързото влагоабсорбиране.
Фитомембраната изпълнява функцията на лечебен компрес, осигурява висока въздухопроницаемост.
Ултра абсорбиращ полимер преобразува течността в гел и предотвратява изтичането ѝ.
Външният пласт блокира течността.
Противопоказания: при бременност.
Клинично тествани.Фитотерапия


Билковата медицина е актуален метод за лечение на заболявания с помощта на лекарствени средства от растителен произход, съдържащи комплекси от биологично активни вещества, пълноценно извлечени от цялото растение или от отделна негова част.

Този метод е ефективен в ранните стадии на болестта, при хронични заболявания, както и в периоди на ремисия и рехабилитация. При остри състояния и тежки и хронични заболявания – не забравяйте! – билкови лекарства трябва да се използват като помощен метод, който повишава ефективността и безопасността на лекарствена терапия и други лечения.

Не е тайна, че в многовековното си развитие растенията са развили изключителна способност да синтезират толкова ефикасни антибиотици, към които дори постоянно мутиращите бактерии и вируси, не могат да се адаптират. Освен това, молекулите на етеричните масла, извлечени от лечебните билки, почти десет пъти засилват ефекта на другите лекарствени продукти. При това, те напълно се извеждат от организма и не предизвикват странични ефекти.

Алтайските билки влизащи в състава на фиточайовете “Женско здраве” имат мощен лечебен потенциал. Ефектът им се усилва и поради внимателното подбиране на фитокомпонентите.


КУРС ПРИ ВЪЗПАЛИТЕЛНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ЖЕНСКИТЕ ПОЛОВИ ОРГАНИ

 1. Фиточайове като лечебни напитки
  Фиточаят с ортилия се пие в продължение на 15 дни (едно филтър пакетче се залива с чаша вряла вода и се пие три пъти на ден по 1/3 чаша).
  Прави се почивка от 7-8 дни.
  След това в продължение на 15 дни се пие фиточай „Златен корен” (едно филтър пакетче се залива с чаша вряла вода и се пие три пъти на ден по 1/3 чаша).
  Следва пауза от 7-8 дни.
  Описаният цикъл се препоръчва да се повтори два пъти в продължение на три месеца.
 2. Лечебно-профилактични превръзки (използват се едновременно с фиточайовете).
  Превръзките „Енергия от билките” се използват в продължение на три месеца (минимум).
 3. Промивки (цикълът се препоръчва за повишаване на ефекта от програмата).
  За промивки се използва фиточаят с ортилия в продължение на 10 дни (едно филтър пакетче се залива с чаша вряла вода, охлажда се и веднъж дневно се прави промивка).
  Описаният цикъл се препоръчва да се повтори два пъти в продължение на три месеца.
  ПОДДЪРЖАЩ КУРС
 4. Фиточай като лечебна напитка
  Фиточаят с ортилия се пие в продължение на 1 месец (едно филтър пакетче се залива с чаша вряла вода и се пие три пъти на ден по 1/3 чаша).
  След един-два месеца курсът може да се повтори.
 5. Лечебно-профилактични превръзки „Нефритова свежест” (използват се едновременно с фиточайовете).
 6. Два пъти годишно се прави курсът, препоръчан при възпалителни заболявания (освен промивките).
  Продължителност на курса – един месец. След шест месеца да се повтори.
  ПРОФИЛАКТИЧЕН КУРС
 7. Фиточайове като лечебни напитки
  Фиточаят с ортилия се пие в продължение на 15 дни (едно филтър пакетче се залива с чаша вряла вода и се пие три пъти на ден по 1/3 чаша).
  Прави се почивка от 7-8 дни.
  След това в продължение на 15 дни се пие фиточай „Златен корен (едно филтър пакетче се залива с чаша вряла вода и се пие три пъти на ден по 1/3 чаша).
 8. Лечебно-профилактични превръзки „Енергията на билките (използват се едновременно с чайовете).
  КАК ДА ИЗБЕРЕМ НЕОБХОДИМИЯ КУРС?
  Необходимият курс се определя от гинеколог или в домашни условия с експрес-теста, поставен в опаковката на превръзките „Енергия на билките”.
  Помръкналата картина на щастието може да се възстанови. Малко усилия – и тази пръсната мозайка от парченца живот, отново ще се превърне в яркото платно, което сме видели някога в мечтите си… За това ще ви помогне програмата “Женско здраве”.
  ПОВЯРВАЙТЕ НИ! ЛЕСНО Е ДА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВА!
  Задължително четиво за всяка жена – Тианде

В съчетание с тези продукти, може да се използва Интимен гел, както и шунгитова вода за промивки и пиене, която е уникална и подпомага още по-бързото оздравяване.

Препоръчваме ви да изпробвате Дамски билкови тънки превръзки с аниони „Нефритена свежест“ и да сопделите резултат, което е от голямм интерес за нас, пореди това, че допълнително усливавме действието им с “новооткрити” от учените древни методи.

“LIFE ENERGY” – био дамска превръзка с 38 билки и 24-часово лечебно действие. По рецепта на древните китайски лечители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *